diensten

RADAR KALIBRATIE

Door middel van een radarreflector, een diagnosetoestel en de juiste software kunnen wij zowel de lange afstandsradar als de (ultra) korte afstandsradar kalibreren.  De radar werkt met radargolven en wordt ingezet in de adaptieve cruise control, maar ook bij de blind spot monitor en de front & rear collision warning.

NIGHT VISION

Met een specifieke target, die vooral geschikt is voor het topsegment van Audi en VW, kunnen we ook deze functie kalibreren.  Het night vision systeem maakt gebruik van thermische sensoren om warmte te detecteren (van bijv voetgangers of dieren) en bieden een een verhoogde veiligheid bij ritten tijdens de nacht.

CAMERA KALIBRATIE

Door middel van een merkspecifieke target, een diagnosetoestel en de juiste software kunnen wij de camera kalibreren na bijvoorbeeld vervanging van de voorruit.  De camera verwerkt razendsnel digitale beelden en staat in voor oa verkeersbordherkenning en de rijstrookassistent.  Maar ook de achteruitrijcamera en 360° viewfunctie kan u bij ons laten programmeren.

PROGRAMMEREN SENSOREN

In sommige gevallen is het noodzakelijk de parkeersensoren te programmeren (bijvoorbeeld na vervanging van de sensoren bij een ongeval, of nadat deze gedemonteerd zijn voor herstelling).  In de meeste gevallen kunnen wij deze sensoren, die werken met ultrasone techniek, testen en programmeren.

UITLEZEN STORINGEN

Word u geconfronteerd met een onverwachte storing tijdens het rijden of na herstelling?  Met onze diagnosetester kunnen wij een volledige scan uitvoeren van de DTC (diagnose trouble code) uitvoeren en meestal ook wissen.  Is er meer aan de hand? Dan kunnen wij u rapport aanleveren van de gevonden foutcodes.

DIAGNOSE OP AFSTAND

Dankzij een interface die u kan inpluggen in de OBD poort van het voertuig, brengt u het voertuig in verbinding met een specialist op afstand.  U hoeft slechts éénmaal te investeren in de aankoop van deze interface; nadien hoeft u nooit meer een update aan te schaffen.  U betaalt per interventie.  Deze interface is enkel toegankelijk voor ons zakelijke partners.